Llegim en valencià

Qui som

Edicions 96 som una editorial amb més de vint anys d’experiència, a cavall entre Carcaixent i la Pobla Llarga, nascuda al caliu de l’escola en valencià.

Se’ns coneix sobretot per la nostra línia d’agendes escolars, que cobreix la totalitat de les etapes educatives, i per les nostres col·leccions de literatura infantil i juvenil i poesia, que hem ampliat amb col·leccions d’assaig, literatura per a persones adultes i, recentment, amb àlbums il·lustrats.

Des del nostre compromís personal i professional amb el nostre entorn més immediat, treballem per oferir als nostres clients materials educatius i divulgatius interessants així com obres de gran qualitat literària i plàstica, majoritàriament d’autors i autores valencians.

Us convidem a navegar pel nostre web i a subscriure-vos a les nostres llistes de distribució per estar sempre informats de les nostres novetats i poder participar a les nostres activitats.10 RAONS PER CONFIAR EN NOSALTRES

1. Estimem i creiem en allò que fem

Tenim un compromís amb la nostra llengua i la nostra cultura. Millorant el que ens afecta de prop, intentem també millorar un poquet el món.


2. Relació de proximitat i sinceritat

La relació amb les persones és una prioritat per a nosaltres. La relació amb els nostres clients es basa en un tracte de proximitat i sinceritat, i fem tot el possible per adaptar-nos a les seues necessitats.


3. Dissenys d'actualitat i respectuosos amb l'entorn

Ens preocupa mantenir un disseny actual, l’estètica de llibres i d’agendes, al costat de la qualitat dels continguts. Tot el procés de producció és respectuós amb l’entorn, gràcies a l’elaboració amb matèries primeres ecològiques.


4. Compromís amb l'escola valenciana

Ens importa la implicació social. Mantenim el compromís amb l’escola valenciana i amb totes aquelles iniciatives que incideixen positivament en la societat.


5. Fem llibres a l'abast de tothom

La cultura, i en concret els llibres, han d’estar a l’abast de tothom.
Per això, i pel respecte que ens mereix el treball d’autors i autores, mantenim un ritme racional de publicacions i no descataloguem cap títol.


6. Els lectors motivats ho són per sempre

Som ben conscients que els lectors més menuts, i els joves, són els lectors del futur. Per això tenim present que fer llibres adequats als seus interessos, als seus gustos estètics i a les seues inquietuds és motivar-los a no abandonar el gust per la lectura.


7. Comunicació, dinamització i interacció

La nostra riquesa editorial es basa en la nostra gent: autors i autores, il·lustradors i il·lustradores, clients. Ens importa la comunicació. Incidim en activitats de motivació a la lectura, trobades amb autors, i volem optimitzar el recurs interactiu de les xarxes...
Us facilitem les eines per acostar-vos als llibres amb més facilitat i per traure’n el màxim profit.


8. Us acompanyem durant tot el procés educatiu

Amb un catàleg ampli d’agendes escolars personalitzades acompanyem el nostre alumnat al llarg de tot el procés educatiu. I això és un motiu de satisfacció i d’emoció per a nosaltres.


9. Fem cultura, gest a gest, amb determinació i valentia

Actuem amb determinació i valentia a l’hora d’escollir les publicacions.
El nostre catàleg, divers en gèneres i edats, busca l’aprofitament pedagògic i també la rellevància literària.
La cultura es fa gest a gest.


10. Amb el vostre suport, continuarem treballant pel futur que voldríem

La cultura i l’educació són les millors garanties per a construir un futur més digne. Podeu confiar en Edicions 96 perquè creiem en allò que fem. El vostre suport és el nostre incentiu per continuar aprenent i millorant.