Llegim en valencià

Viure és antihigiènic

Aforismes il·lustrats de Joan Fuster

,

Proposta gràfica de l’artista Santi Tena, que ofereix una visió innovadora i actual de més de setanta aforismes de l’assagista valencià. 

Els textos seleccionats i les imatges que els il·lustren constitueixen un diàleg ple d’incitacions a la reflexió sobre la fragilitat del món d’avui i alhora sobre temes intemporals, com ara la por a ser i sentir-se diferent, la soledat i la vellesa, la complexitat de les relacions socials i afectives, la finitud inherent a la condició humana i l’art com a via de coneixement.

Il·lustrador
Autor
Col·lecció
08 Patracol il·lustrat
Número de la col·lecció
19
Idioma
 • Català
EAN
9788419149428
ISBN
978-84-19149-42-8
Depósito legal
V-1132-2023
Pàgines
104
Ample
17 cm
Alt
23 cm
Edició
1
Data de publicació
28-04-2023
Enquadernació: Tapa Dura
€23,00

Sobre Santi Tena (Il·lustrador)

 • Santi Tena
  És llicenciat en Belles Arts i doctor amb la tesi En busca de un modelo de adaptación del «Tirant lo Blanc» a cómic en el contexto de la hipermodernidad.Al marge de la seua tasca investigadora i docent, és un autor amb una trajectòria artística consolidada. Entre 1997 i 2004 va e... Veure més sobre l'autor/a

Sobre Joan Fuster i Ortells (Autor)

 • Joan Fuster i Ortells
  Fou l'intel·lectual més influent del segle XX del País Valencià i un dels assagistes en català més importants en les darreres dècades. Al llarg de més de quaranta anys de dedicació apassionada a la literatura, deixà la seua empremta en nombroses iniciatives editorials, col·labora... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

 • Les il·lustracions de Santi Tena són un convit per mirar-se els adagis fusterians des d’una nova perspectiva. Més pausada, més rica. Amb una atractiva representació autònoma, Salvador Ortells, que signa un pròleg ben interessant, remarca la validesa de les imatges per elles mateixes: “mostren una visió pròpia del món, en paral·lel a la de Fuster”. En fi, aforisme i pintura es complementen.

  Joan Belló (La Veu dels Llibres)

Llibres relacionats