Llegim en valencià

Una cadira en la boira

XXV Certamen de Poesia Marc Granell - Vila d’Almussafes

Autora
Col·lecció
11 Razef Plaquetes
Número de la col·lecció
37
Idioma
 • Català
EAN
9788419149183
ISBN
978-84-19149-18-3
Depósito legal
V-2973-2022
Pàgines
32
Ample
13 cm
Alt
17 cm
Data de publicació
07-10-2022
Enquadernació: Grapat
€6,00

Sobre Marta Vilardaga (Autora)

 • Marta Vilardaga
  És llicenciada en Humanitats, traductora, coeditora a Salze Editorial i empresària en el sector ramader. Va ser mediadora cultural en la primera edició del Festival Barcelona Pensa organitzat per la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i, posteriorment, coordinado... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

 • Vilardaga aconseguix una cosa molt difícil en qualsevol obra, siga primerenca o no: crear una atmosfera de mala nit, enrarida, on ressalten paradoxalment la vivacitat de les sensacions de tot tipus: visuals, tàctils, gustatives, etc.

  Pere Císcar - Sonograma

 • Poemes que juguen amb la plasticitat de la boira, el seu estaticisme fosc, els seus moviments d’ombra i llum, de record i desmemòria, de pèrdua i trobament, de mort i naixement, de dol i renaixement.

  El Pont - Cooperativa de lletres

 • Els divuit poemes publicats en aquest volum ens ubiquen en un paisatge entelat, de núvols i de memòries, en una intempèrie transparent i opalina, on se situen estimes pregones i sinceres, actuals i passades.

  Carme Pinyana - Descriu

 • Ens trobem, doncs, amb un cant d’enyor a la terra i a l'univers de la seua infantesa. Un recorregut entre ombres i llums on estan presents nostàlgies, pèrdues, desitjos i esperances.

  Benja Escrich - Va de Llibres

Llibres relacionats