Llegim en valencià

Un home bo

Un home bo és una història que raona al voltant d'una societat on el fet de ser honest i honrat suposa breguejar contra l'entorn. Tracta de reflexionar, potser de meditar, al voltant dels determinats graus d'acceptació de pràctiques corruptes del dia a dia.

Té dues parts ben diferenciades. La primera exposa, en una història lineal, l'estil de vida del protagonista —Ferran—, un home que resumeix els valors d’una època. Valors que, per més que siguen pregonats com els propis i essencials, fa temps que han perdut vigència. La societat va per un altre camí.

La segona part es dota d’un element de ciència- ficció que portarà el desassossec al món de Ferran i conduirà la narració per sendes insospitades i inquietants, no exemptes de tocs d’humor negre que hi aporten el contrapunt necessari en un context mancat d'ètica. El lector forma part com a personatge en determinats moments de la trama: pregunta, conversa, se sorprèn, dubta...

Un home bo té un final, és clar, com qualsevol altre llibre, però aquest és un final no massa previsible, fruit, potser, de l'escepticisme envers el nostre propi futur.

Autor
Col·lecció
07 De 6 a 96
Número en la col·lecció
17
Matèria
Recomanat a partir de 1r de Batxillerat
Idioma
  • Català
EAN
9788417213275
ISBN
978-84-17213-27-5
Depósito legal
V-310-2019
Pàgines
230
Ample
21 cm
Alt
14 cm
Edició
1
Data de publicació
29-01-2019
Enquadernació: Rústica
€14,00

Sobre Jaume Miquel Peidró (Autor)

  • Jaume  Miquel Peidró
    Jaume Miquel Peidró va nàixer a mitjans del segle passat -el XX- a la famosa ciutat del torró. Ha estat mestre d'escola i professor de secundària de geografia i d'història. Està casat amb Rosi, tots dos són pares d'una filla i un fill.Ve de la literatura juvenil. Escriu, segons d... Veure més sobre l'autor/a

Llibres relacionats