Llegim en valencià

SuperLola

,

"No penseu que totes les xiquetes són iguals... Noooo!

Hi ha xiquetes altes, baixetes, redones, blaves, valentes, artistes, lleugeres, nobles, imaginatives, sinceres, pensadores..."

SuperLola és una xiqueta inquieta i valenta que vol canviar el món. Aquesta súper heroïna ens convida a reflexionar sobre altres models, comportaments i actituds lliures de sexisme i aposta així per la coeducació.

Lola és una xiqueta que pren l'espai públic perquè sent que també li pertany, juga al seu aire, s'enfila als arbres, llig llibres de dones valentes que van canviar el món i té decisió per a triar lliurement el seu camí a seguir. SuperLola és la superheroïna que més mola!

Recursos didàctics: https://lasramalilla.wordpress.com/

Autora
Il·lustrador
Col·lecció
08 Patracol il·lustrat
Matèria
Recomanat a partir de 1r de Primària, Coeducació
Idioma
  • Català
EAN
9788417213107
ISBN
978-84-17213-10-7
Depósito legal
V-932-2018
Pàgines
36
Ample
21 cm
Alt
20 cm
Data de publicació
20-04-2018
Enquadernació: Tapa Dura
€15,00

Sobre Gema Otero Gutiérrez (Autora)

  • Gema Otero Gutiérrez
    Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Sevilla, Experta en Gènere i Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla i Màster en Direcció d'Empreses d'Economia Social per l'Escola d'Economia Social.Treballa com a Expert... Veure més sobre l'autor/a

Sobre Juan Antonio Muñoz (Il·lustrador)

  • Juan Antonio Muñoz
    Tècnic superior en Arts Plàstiques i Disseny per l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de Sevilla, el 1994.Dins la seua carrera professional com a dibuixant, la seua principal vessant professional l'ha desenvolupada com a animador en produccions d'animació 2D (dibuixos ani... Veure més sobre l'autor/a

Llibres relacionats