Llegim en valencià

Passos lleugers

,

Huit dones que ens conten experiències de dolor i discriminació a les que ha donat veu Dacia Maraini, primer sobre els escenaris i ara també a un llibre, per fixar sobre la pàgina blanca històries que simbolitzen una tràgica quotidianitat.

Autora
Traductor
Col·lecció
07 De 6 a 96
Matèria
Coeducació, Recomanat a partir de 3r d'ESO
Idioma
 • Català
EAN
9788492763016
ISBN
978-84-92763-01-6
Pàgines
64
Ample
135 cm
Alt
210 cm
Data de publicació
01-04-2009
Enquadernació: Rústica
€10,00

Ressenyes

 • De vegades allò més genial es basteix amb els materials més senzills. Aquest és el cas de Passos lleugers, una breu, però densa i temàticament profunda peça teatral de l’escriptora italiana Dacia Maraini (Fiesole –Itàlia-, 1936), que coneix tots els gèneres literaris i és considerada l’escriptora italiana actual més prestigiosa i traduïda arreu del món.

  Anna Rossell

 • Acabe de tancar les cobertes d'un llibre que m'ha deixat glaçat; un llibre que parla d'una realitat que ja coneixem, que sabem, que intuïm. És un llibret, poc més de 50 pàgines, que aconsegueix remoure't els budells.

  Jordi Puig (Una paret més)

 • L’embolcall bonic de l’edició i el títol et fan pensar que serà una lectura lleugera, però res més lluny de la realitat. És llegeix ràpid, sí, però és digereix molt lentament.

  Anna Oliver (Comentaris de casino)

 • Passos Lleugers és més que una obra de sensibilització contra la violència cap a les dones. És una nova eina de promoció de la igualtat entre homes i dones que consisteix en un espectacle teatral, un debat amb el públic, un llibre i una campanya d’Amnistia Internacional. 

  CRIT Companyia de Teatre

Llibres relacionats