Llegim en valencià

Les plantes de l'avi

,

Un àlbum il·lustrat que conta una història preciosa sobre el record que té una xiqueta (o un xiquet) del seu avi, a través de les seues plantes.

Amb el seu relat, el net (o la neta?) ens dona una lliçó sobre tot el que ha aprés del seu avi pel que fa a les plantes, i com, ara, cuidar-les i aprendre’n és la forma de mantenir viva la seua memòria, ara que ja no està amb ells.

Una forma de fer que la xicalla s’interesse pel món de les plantes, al mateix temps que es té present la relació intergeneracional, l’estima de les criatures més menudes envers les persones majors.

El text rimat d’Eva Ferrer Paniagua atorga musicalitat a la lectura i la fa amena. Les il·lustracions plenes de color d’Imma Mestre Cunillera, amb grans motius visuals, aporten una gran expressivitat al conjunt.

Autora
Il·lustradora
Col·lecció
08 Patracol il·lustrat
Número de la col·lecció
14
Idioma
  • Català
EAN
9788417213695
ISBN
978-84-17213-69-5
Depósito legal
V-2894-2020
Pàgines
32
Ample
20,5 cm
Alt
21,5 cm
Edició
1
Data de publicació
23-12-2020
Enquadernació: Tapa Dura
€15,00

Sobre Eva Ferrer Paniagua (Autora)

  • Eva Ferrer Paniagua
    Nascuda i crescuda en un petit poble de la Catalunya Central, va passar la seva infància i adolescència entre llibres i micròfons radiofònics.De la ràdio va passar a la televisió, després d’haver estudiat un grau superior de realització d’audiovisuals a l’Institut Santa Eulàlia d... Veure més sobre l'autor/a

Sobre Imma Mestre Cunillera (Il·lustradora)

  • Imma Mestre Cunillera
    Dibuixant és com millor s’expressa. Una vàlvula d’escapament on explicar al món la seva visió de la vida. La inspira rodejar-se de natura, plantes i persones, aspectes que uneix amb il·lustracions alegres i optimistes.Va estudiar disseny gràfic i il·lustració a Barcelona, sectors... Veure més sobre l'autor/a

Bibliotràiler

Continguts

Llibres relacionats