Llegim en valencià

Joan Fuster i Sueca

Premi al llibre millor editat en 2021 de la Generalitat Valenciana

,

Joan Fuster i Sueca ha estat concebut amb la finalitat de posar en relleu al mateix temps la vinculació de l’escriptor amb el seu poble —i no sols perquè en va ser fill i, després, veí durant els quasi setanta anys que va viure— i el fet que Sueca siga més coneguda en distints àmbits, entre altres moltes raons, pel fet que l’escriptor mantingué amb ella una relació fidel i constant. 

Es pot afirmar que el vincle va ser sens dubte beneficiós per als dos elements relacionats entre si: Sueca i Joan Fuster. 

Aquest llibre és una invitació al viatge, amb l’incentiu de conèixer la ciutat a partir de l’interès que desperta i despertarà l’assagista, i una  contribució a la commemoració del seu Centenari.

Autor
Autor
Col·lecció
09 L'Entorn
Número de la col·lecció
28
Idioma
 • Català
EAN
9788417213954
ISBN
978-84-17213-95-4
Depósito legal
V-3521-2021
Pàgines
132
Ample
22,5 cm
Alt
25 cm
Edició
1
Data de publicació
18-11-2021
Enquadernació: Rústica
€20,00

Sobre Francesc Pérez Moragón (Autor)

 • Francesc Pérez Moragón
  Com a especialista en l’obra fusteriana, ha dirigit l’audiovisual Ser Joan Fuster i ha comissariat les exposicions Joan Fuster: dies i treballs, El descrèdit de la realitat. Fuster (1955), Els arxius de Joan Fuster i Joan Fuster: Nosaltres els valencians (1962-2012). També ha pub... Veure més sobre l'autor/a

Sobre Salvador Ortells Miralles (Autor)

 • Salvador Ortells Miralles
  La seua tasca investigadora s’ha centrat especialment en l’obra de Joan Fuster. Entre altres treballs, ha coordinat el volum col·lectiu Joan Fuster, llibre a llibre. Diccionari bibliogràfic i s’ha encarregat d’editar l’antologia Joan Fuster recitable i el recull Poemes inèdits, d... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

 • Edicions 96 ha elaborat, amb una cura exquisida, una petita joia bibliogràfica, que combina esplèndidament el text, les il·lustracions i la seua reproducció, la maquetació i el suport material

  Gabriel Garcia Frasquet (Revista Saó)

 • Un llibre divulgatiu, de lectura àgil i replet d'imatges i documents per a acostar la vida i obra de l'escriptor a qualsevol lector o lectora amb curiositat.

  Culturplaza

 • «Joan Fuster i Sueca», d’Edicions 96, premiat com a millor llibre editat de 2021

  Diari La Veu

 • A la solvència intel·lectual i el compromís dels autors, s’afegeix feliçment la qualitat i l’estil d’Edicions 96 per a oferir-nos una obra molt atractiva que, sens dubte, contribuirà eficaçment a acostar l’escriptor a un públic actual. I ho fa, com ja indica el títol, amb una perspectiva original, posant en relleu la vinculació de Fuster a Sueca, al seu poble.

  Pau Viciano - Revista Caràcters

Llibres relacionats