Llegim en valencià

Joan Fuster i Sueca

,

Joan Fuster i Sueca ha estat concebut amb la finalitat de posar en relleu al mateix temps la vinculació de l’escriptor amb el seu poble —i no sols perquè en va ser fill i, després, veí durant els quasi setanta anys que va viure— i el fet que Sueca siga més coneguda en distints àmbits, entre altres moltes raons, pel fet que l’escriptor mantingué amb ella una relació fidel i constant. 

Es pot afirmar que el vincle va ser sens dubte beneficiós per als dos elements relacionats entre si: Sueca i Joan Fuster. 

Aquest llibre és una invitació al viatge, amb l’incentiu de conèixer la ciutat a partir de l’interès que desperta i despertarà l’assagista, i una  contribució a la commemoració del seu Centenari.

Autor
Autor
Col·lecció
09 L'Entorn
Número en la col·lecció
28
Idioma
  • Català
EAN
9788417213954
ISBN
978-84-17213-95-4
Depósito legal
V-3521-2021
Pàgines
132
Ample
22,5 cm
Alt
25 cm
Edició
1
Data de publicació
18-11-2021
Enquadernació: Rústica
€20,00

Sobre Francesc Pérez Moragón (Autor)

  • Francesc Pérez Moragón
    Com a especialista en l’obra fusteriana, ha dirigit l’audiovisual Ser Joan Fuster i ha comissariat les exposicions Joan Fuster: dies i treballs, El descrèdit de la realitat. Fuster (1955), Els arxius de Joan Fuster i Joan Fuster: Nosaltres els valencians (1962-2012). També ha pub... Veure més sobre l'autor/a

Sobre Salvador Ortells Miralles (Autor)

  • Salvador Ortells Miralles
    La seua tasca investigadora s’ha centrat especialment en l’obra de Joan Fuster. Entre altres treballs, ha coordinat el volum col·lectiu Joan Fuster, llibre a llibre. Diccionari bibliogràfic i s’ha encarregat d’editar l’antologia Joan Fuster recitable i el recull Poemes inèdits, d... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

  • Un llibre divulgatiu, de lectura àgil i replet d'imatges i documents per a acostar la vida i obra de l'escriptor a qualsevol lector o lectora amb curiositat.

    Culturplaza

Llibres relacionats