Llegim en valencià

Jardí de meravelles

,

Llibre + CD

Jardí de meravelles és un conte musical en forma de disc i de llibre il·lustrat que atresora una mena d’Arcàdia, on un grapat de poetes i de pensadors conviuen i dialoguen amb el lector. Des d’Homer fins a Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu o Maria Josep Escrivà, passant per Plató, Ovidi, Ibn Khafaja, Dante Alighieri, Ramon Llull, Ausiàs March, Joan de la Creu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, John Lennon o Joan Fuster.

Amb les il·lustracions delicades d’Abel Dávila Sabina i unes cançons «transparents en la seua netedat», com les defineix Josep Piera al text d’obertura, Elies Monxolí ens convida a recórrer aquest jardí —que qui sap si podria ser la mateixa Ítaca cantada a Odissea, el viatge de Ningú, l’anterior treball d’Elies— per interpretar, des de diferents perspectives, el gran tema de la Humanitat: l’amor.

Autor
Il·lustrador
Col·lecció
08 Patracol il·lustrat
Número de la col·lecció
22
Idioma
 • Català
EAN
9788419149503
ISBN
978-84-19149-50-3
Depósito legal
V-2920-2023
Pàgines
88
Ample
185 cm
Alt
170 cm
Edició
1
Data de publicació
22-09-2023
Enquadernació: Rústica
€17,00

Sobre Elies Monxolí (Autor)

 • Elies Monxolí
  Músic i cantautor valencià, Elies té una llarga experiència com a intèrpret en orquestres simfòniques i grups de cambra professionals a tot Europa. És catedràtic de trompa al Conservatori Superior de Música de Castelló i trompa solista de PluralEnsemble. Ha publicat cinc discos a... Veure més sobre l'autor/a

Sobre Abel Dávila Sabina (Il·lustrador)

 • Abel Dávila Sabina
  Va nàixer en una casa de fusta estil americà, amb finestres obertes a la llum. Llicenciat per l’Instituto Superior de Arte de l’Havana. Ha publicat diversos llibres de poemes com ara: La flor extraviada, 2013; Estos hueS.O.S de aire, Premi Marc Granell, 2015; Ciutat interior, 202... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

 • Aquest passeig pel Jardí de meravelles, publicat per Edicions 96, a més de ser un llibre bonic, és agradable sentir-lo o llegir-lo fort per a completar-ne el goig.

  Carme Pinyana - Descriu

 • Un cant d’amor a la literatura, als escriptors que ens han commogut i que ens commouen, a aquella deu on, els que gaudim dels secrets que amaguen les paraules, sovint hi busquem i hi trobem «l’amor que mou el sol i els estels»

  Alba Sabaté - Núvol

Llibres relacionats