Llegim en valencià

Jardí de meravelles

,

Llibre + CD

Jardí de meravelles és un conte musical en forma de disc i de llibre il·lustrat que atresora una mena d’Arcàdia, on un grapat de poetes i de pensadors conviuen i dialoguen amb el lector. Des d’Homer fins a Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu o Maria Josep Escrivà, passant per Plató, Ovidi, Ibn Khafaja, Dante Alighieri, Ramon Llull, Ausiàs March, Joan de la Creu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, John Lennon o Joan Fuster.

Amb les il·lustracions delicades d’Abel Dávila Sabina i unes cançons «transparents en la seua netedat», com les defineix Josep Piera al text d’obertura, Elies Monxolí ens convida a recórrer aquest jardí —que qui sap si podria ser la mateixa Ítaca cantada a Odissea, el viatge de Ningú, l’anterior treball d’Elies— per interpretar, des de diferents perspectives, el gran tema de la Humanitat: l’amor.

Autor
Il·lustrador
Col·lecció
08 Patracol il·lustrat
Número de la col·lecció
22
Idioma
 • Català
EAN
9788419149503
ISBN
978-84-19149-50-3
Depósito legal
V-2920-2023
Pàgines
88
Ample
185 cm
Alt
170 cm
Edició
1
Data de publicació
22-09-2023
Enquadernació: Rústica
€17,00

Sobre Elies Monxolí (Autor)

 • Elies Monxolí
  Músic i cantautor valencià, Elies té una llarga experiència com a intèrpret en orquestres simfòniques i grups de cambra professionals a tot Europa. És catedràtic de trompa al Conservatori Superior de Música de Castelló i trompa solista de PluralEnsemble. Ha publicat cinc discos a... Veure més sobre l'autor/a

Sobre Abel Dávila Sabina (Il·lustrador)

 • Abel Dávila Sabina
  Va nàixer en una casa de fusta estil americà, amb finestres obertes a la llum. Llicenciat per l’Instituto Superior de Arte de l’Havana. Ha publicat diversos llibres de poemes com ara: La flor extraviada, 2013; Estos hueS.O.S de aire, Premi Marc Granell, 2015; Ciutat interior, 202... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

 • Amb el Jardí, l’autor basteix una etapa que es va iniciar en el seu treball anterior, Odissea, el viatge de níngú, on s’uneixen amb total coherència dues de les obres cabdals d’Occident, les quals li serveixen no sols d’inspiració temàtica, sinó també de model creatiu sobre el qual convidar-nos a una immersió poètica, musical, i esperem que dramàtica.

  Josep Antoni Alberola Verdú - La Veu dels Llibres

 • Aquest passeig pel Jardí de meravelles, publicat per Edicions 96, a més de ser un llibre bonic, és agradable sentir-lo o llegir-lo fort per a completar-ne el goig.

  Carme Pinyana - Descriu

 • Un cant d’amor a la literatura, als escriptors que ens han commogut i que ens commouen, a aquella deu on, els que gaudim dels secrets que amaguen les paraules, sovint hi busquem i hi trobem «l’amor que mou el sol i els estels»

  Alba Sabaté - Núvol

Llibres relacionats