Llegim en valencià

Els secrets de la Casa Verda

Fa trenta anys, en un municipi del llac Atitlán, a Guatemala, sis europeus −Isabel, Bernat, Sara, Thomas, Gerard i Madeleine− encetaren un projecte per ajudar a la comunitat indígena maia anomenat la Casa Verda. Després d’una dècada recolzant la gent necessitada, uns malaurats incidents portaren al tancament de la Casa Verda i, amb la necessitat d’oblidar-ho tot, les vides dels sis amics s’allunyaren. 

Des d’aleshores Isabel pateix una forta depressió i vol desfer-se d’aquell passat fosc per escapar de l’amargura constant que l’acapara. Amb l’ajuda de Sara, la seua gran amiga de Guatemala, es desprendrà dels secrets que la turmenten. Després de tant de temps ha arribat el moment de desvetllar la veritat. 

Les dues amigues ideen una estratagema perquè les seues filles, Maia i Atzamara, viatgen juntes pel país dels maies. Necessiten que les filles trepitgen l’escenari dels terribles fets perquè així, en tornar a casa, podran entendre millor les explicacions de les mares.

Autora
Col·lecció
18 Històries i paisatges
Idioma
  • Català
EAN
9788417213268
ISBN
978-84-17213-26-8
Depósito legal
V-3600-2018
Pàgines
192
Ample
17 cm
Alt
24 cm
Data de publicació
20-12-2018
Enquadernació: Rústica
€16,00

Sobre Mariló Sanz Mora (Autora)

  • Mariló Sanz Mora
    Mestra logopeda, té passió per l’escriptura. És una gran viatgera i té un blog amb aquesta temàtica, «Racó viatger de Mariló», on també ressenya llibres i pel·lícules.Li agrada escorcollar el passat i les tradicions que l’envolten, i per això, és coautora de tres llibres i nombro... Veure més sobre l'autor/a

Llibres relacionats