Llegim en valencià

Brevíssima relació sobre l'amor entre hòmens

Aquest curt assaig-reflexió ha de servir per a no oblidar, per a no perdre'ns entre el soroll, per a no perjudicar la memòria. Perquè res no està normalitzat. En cadascun de nosaltres el record és capritxós i tendim a oblidar el que no ens agrada per a ser més feliços, per a superar els afronts i per a minimitzar els danys psicològics. Però una cosa és superar i una altra cosa és oblidar. Mai no és sobrer repetir la gastada frase que el poble (en aquest cas, el col·lectiu) que oblida el seu passat està obligat a repetir-lo.

Un breu recorregut per les fites de la lluita del col·lectiu LGTBIQ+ en el camí cap a la igualtat gràcies a la recopilació de fets històrics, personatges i anècdotes, des de l'antiguitat clàssica fins a la revolta d'Stonewall, passant per l'ascens de la cultura judeocristiana. Tot per mantenir viva la memòria.

Autor
Col·lecció
09 L'Entorn
Número de la col·lecció
36
Idioma
  • Català
EAN
9788419149756
ISBN
978-84-19149-75-6
Depósito legal
V-2205-2024
Pàgines
90
Ample
14,5 cm
Alt
18,5 cm
Edició
1
Data de publicació
18-06-2024
Enquadernació: Rústica
€17,00

Sobre Amador Griñó Andrés (Autor)

  • Amador Griñó Andrés
    Doctor en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València; llicenciat en Geografia i Història, en l'especialitat d'Història de l’Art, per la Universitat de València; professor d'EGB; Diploma d'Estudis Avançats de la Facultat de Belles Arts per la Universitat Politècnica de... Veure més sobre l'autor/a