LA WEB EDITORIAL

Sentia veus

Amb aquest llibre recuperem, revisats ara, Les veus de la família i Les veus de la ciutat. L'últim títol, Vells, és un llibre inèdit de relats que s'hi entrellacen temàticament. Els tres —com assenyala Vicent Usó al pròleg— estan emparentats per la brevetat i per

la voluntat d'estil de l'autor; per l'afany de retratar —especialment els dos primers— la vida a Gandia; «pel pes de la veu dels personatges, que se’ns adrecen directament als lectors i ens conviden a esdevenir confidents de les seues angúnies, de les seues pors, dels seus afanys. Tres textos, també, que des de la literatura reivindiquen la veu dels que sempre callen, d'aquells a qui no escolta ningú. Perquè ells són, veritablement, els protagonistes de la història».

Escritor
Colección
07 De 6 a 96
Número en la colección
21
Materia
Recomanat a partir de 1r de Batxillerat
Idioma
  • Català
EAN
9788417213657
ISBN
978-84-17213-65-7
Depósito legal
V-1530-2020
Páginas
220
Ancho
14 cm
Alto
21 cm
Fecha publicación
05-08-2020
Enquadernació: Rústica
19,00 €

Reseñas

  • Sentia veus és el primer volum d’una sèrie que, si tot va bé, recollirà l’obra literària d’Ignasi Mora, incloent-hi tant els llibres publicats anteriorment com d’altres d’inèdits, en una iniciativa conjunta de d’Edicions 96 i de la Institució Alfons el Magnànim. Aquest primer volum conté tres obres: Les veus de la família (1992), Les veus de la ciutat (1999), que han estat revisats per a aquesta edició, i Vells, un llibre inèdit de relats. Totes tres s’entrallacen tant temàticament com formalment. 

    Enric Iborra (La serp blanc)

  • Hauria de ser el moment, malgrat les nefastes condicions ambientals, per fer que una les veus narratives més singulars de la nostra literatura, Ignasi Mora i Tarrazona (Gandia, 1952), se situara en el focus tot i aprofitant la publicació de ‘Sentia veus’, un volum d’Edicions 96 que inclou la reedició revisada de la novel·la ‘Les veus de la família’, el recull de relats ‘Les veus de la ciutat’ i el llibre inèdit de narracions ‘Vells’. Un aperitiu per endinsar-se en un univers literari singular.

    Xavier Aliaga (El Temps)

  • Sentia veus és un llibre d’escriptura densa i continguda que transmet una instantània d’algun moment de l’univers gandià, on cada veu ocupa el lloc pertinent i conta aquelles coses que li abelleix amb un llenguatge ric, irònic, desesperançat de vegades i estranyament dotat de cert optimisme extern que qüestiona l’estàndard de la confortabilitat del lector. Són relats frescs, imaginatius i impertorbables, plens de vitalitat.

    Joan Iborra (La Veu dels llibres)

Libros relacionados