LA WEB EDITORIAL

Lladres de verdures

,

Cada dia desapareix una verdura a l’horta de Pau. Ella i el seu gos estan ben preocupats i voldrien saber qui els furta les hortalisses que crien amb tanta cura.

Si us agraden les verdures o voleu presentar-les a la xicalla, podeu ajudar la grangera Pau i el seu gos a resoldre aquest misteri i trobar els lladres de verdures.

Escritor
Il·lustradora
Colección
02 Bressol de lletres
Número en la colección
25
Materia
Recomanat per a infantil
Idioma
  • Català
EAN
9788417213893
ISBN
978-84-17213-89-3
Depósito legal
V-1122-2022
Páginas
40
Ancho
12 cm
Alto
19 cm
Fecha publicación
13-04-2022
Enquadernació: Rústica
6,00 €

Reseñas

  • Lladres de verdures d'Albert Gisbert narra una història senzilla per a infants molt menuts. No obstant això, hi introdueix una trama de misteri que la fa especialment adequada per a atraure l'interés del lector i de l'infant que l'escolta. 

    És, per això, un Ilibre molt recomanable per a una lectura familiar. La protagonista és una grangera. Cada dia va a l'horta amb el seu gos a recollir els productes de la terra que ha conreat, però cada dia també es troba amb la sorpresa de la desaparició d'un tipus de verdura. Aquest fet pot servir també de diàleg familiar per a ressaltar la importància de les verdures i la necessitat d'una alimentació saludable. 

    A més, el text de la història s'acompanya amb unes les il·lustracions de Lourdes Gimeno senzilles com el text i molt expressives que representen personatges tendres i simpàtics. Hi destaca el colorit vibrant i la composició dinàmica. 

    Cal destacar també l'ús de diverses tipografies que li donen expressivitat a la historia.

    Josep Antoni Fluixà - Levante

Libros relacionados