LA WEB EDITORIAL

La bona vida

,

La bona vida és un recull de relats farcit de personatges desgraciadets: mals bevedors, joves sense futur, perdedors, escriptors frustrats... Però també hi ha un bon grapat de personatges estranys: l'home-arbre, marededeus, enterradors, fantasmes... A cavall entre la gran ciutat, impersonal i gèlida, i el poble de Tort, curiós per excel·lència, aquests personatges experimenten diversos tipus de vivències: miracles, suïcidis, malsons, resurreccions... 

Els contes d'Adrià Espí recreen un univers estrany i estimulant on la ironia, la mala llet, el surrealisme i l'humor negre es combinen per demostrar que la bona vida, moltes vegades, pot ser amarga.

Escritor
Ilustrador
Colección
07 De 6 a 96
Número en la colección
19
Materia
Recomanat a partir de 3r d'ESO
Idioma
  • Català
EAN
9788417213510
ISBN
978-84-17213-51-0
Depósito legal
V-2993-2019
Páginas
94
Ancho
14 cm
Alto
21 cm
Edición
1
Fecha publicación
18-10-2019
Enquadernació: Rústica
13,00 €

Reseñas

  • La bona vida, d’Adrià Espí no deixa indiferent per moltes raons. Si no fos perquè l’autor és encara massa jove i perquè vivim en un país on l’opinió pública no es nodreix de llibres, estaríem potser davant d’una polèmica entre els partidaris i els detractors d’aquesta proposta estilística.

    Tomàs Llopis (La Veu dels Llibres)

  • Adrià Espí ens havia sorprès com a director d’una sèrie de televisió, El mort viu, que ja revelava un univers particular. La producció, un treball de final de carrera vingut a més, va ser guardonada amb un premi Ondas i darrerament s’ha pogut veure a la televisió Betevé. Un projecte, dèiem, amb una galeria de personatges peculiar molts dels quals, amb reformulacions, ens trobem també en el seu debut en el camp literari, el molt engrescador volum de relats La bona vida.

    Xavier Aliaga (Sota la creuta)

Libros relacionados