LA WEB EDITORIAL

Joan Fuster i Sueca

Premi al llibre millor editat en 2021 de la Generalitat Valenciana

,

Joan Fuster i Sueca ha estat concebut amb la finalitat de posar en relleu al mateix temps la vinculació de l’escriptor amb el seu poble —i no sols perquè en va ser fill i, després, veí durant els quasi setanta anys que va viure— i el fet que Sueca siga més coneguda en distints àmbits, entre altres moltes raons, pel fet que l’escriptor mantingué amb ella una relació fidel i constant. 

Es pot afirmar que el vincle va ser sens dubte beneficiós per als dos elements relacionats entre si: Sueca i Joan Fuster. 

Aquest llibre és una invitació al viatge, amb l’incentiu de conèixer la ciutat a partir de l’interès que desperta i despertarà l’assagista, i una  contribució a la commemoració del seu Centenari.

Escritor
Escritor
Colección
09 L'Entorn
Número en la colección
28
Idioma
 • Català
EAN
9788417213954
ISBN
978-84-17213-95-4
Depósito legal
V-3521-2021
Páginas
132
Ancho
22,5 cm
Alto
25 cm
Edición
1
Fecha publicación
18-11-2021
Enquadernació: Rústica
20,00 €

Reseñas

 • Edicions 96 ha elaborat, amb una cura exquisida, una petita joia bibliogràfica, que combina esplèndidament el text, les il·lustracions i la seua reproducció, la maquetació i el suport material

  Gabriel Garcia Frasquet (Revista Saó)

 • Un llibre divulgatiu, de lectura àgil i replet d'imatges i documents per a acostar la vida i obra de l'escriptor a qualsevol lector o lectora amb curiositat.

  Culturplaza

 • «Joan Fuster i Sueca», d’Edicions 96, premiat com a millor llibre editat de 2021

  Diari La Veu

 • A la solvència intel·lectual i el compromís dels autors, s’afegeix feliçment la qualitat i l’estil d’Edicions 96 per a oferir-nos una obra molt atractiva que, sens dubte, contribuirà eficaçment a acostar l’escriptor a un públic actual. I ho fa, com ja indica el títol, amb una perspectiva original, posant en relleu la vinculació de Fuster a Sueca, al seu poble.

  Pau Viciano - Revista Caràcters

Libros relacionados