LA WEB EDITORIAL

Jardí de meravelles

,

Llibre + CD

Jardí de meravelles és un conte musical en forma de disc i de llibre il·lustrat que atresora una mena d’Arcàdia, on un grapat de poetes i de pensadors conviuen i dialoguen amb el lector. Des d’Homer fins a Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu o Maria Josep Escrivà, passant per Plató, Ovidi, Ibn Khafaja, Dante Alighieri, Ramon Llull, Ausiàs March, Joan de la Creu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, John Lennon o Joan Fuster.

Amb les il·lustracions delicades d’Abel Dávila Sabina i unes cançons «transparents en la seua netedat», com les defineix Josep Piera al text d’obertura, Elies Monxolí ens convida a recórrer aquest jardí —que qui sap si podria ser la mateixa Ítaca cantada a Odissea, el viatge de Ningú, l’anterior treball d’Elies— per interpretar, des de diferents perspectives, el gran tema de la Humanitat: l’amor.

Escritor
Ilustrador
Colección
08 Patracol il·lustrat
Número en la colección
22
Idioma
  • Català
EAN
9788419149503
ISBN
978-84-19149-50-3
Depósito legal
V-2920-2023
Páginas
88
Ancho
185 cm
Alto
170 cm
Edición
1
Fecha publicación
22-09-2023
Enquadernació: Rústica
17,00 €

Reseñas

  • Aquest passeig pel Jardí de meravelles, publicat per Edicions 96, a més de ser un llibre bonic, és agradable sentir-lo o llegir-lo fort per a completar-ne el goig.

    Carme Pinyana - Descriu

  • Un cant d’amor a la literatura, als escriptors que ens han commogut i que ens commouen, a aquella deu on, els que gaudim dels secrets que amaguen les paraules, sovint hi busquem i hi trobem «l’amor que mou el sol i els estels»

    Alba Sabaté - Núvol

Libros relacionados