LA WEB EDITORIAL

Cartes a Olivier

I tu què feies per a ser antifranquista?

, ,

Quan Didín va entrar en aquella casa de París per cuidar la petita Florència, no podia saber que, molts anys més tard, el fill d’aquella xiqueta, Olivier, li preguntaria què feia ella a l’època per a ser antifranquista. Didín, resolta com era, va començar a enviar-li cartes, des de Benimodo fins a París, on li explicava algunes de les seues vivències que il·lustren la història dels valencians i valencianes de la segona meitat del segle xx. Esdeveniments durs i accions plenes d’esperança que Didín va saber transmetre sense acritud ni orgull, amb un somriure a la boca. Tal com era ella. Ara, podem llegir aquestes cartes delicioses gràcies a la generositat de Florència i a la tasca d’edició d’Empar Bria. A més, unes notes amenes de l’historiador Natxo Escandell ajuden a contextualitzar cada carta.

Autora
Escritor
Ilustrador
Colección
06 Milanta
Número en la colección
12
Materia
Recomanat a partir de 1r d'ESO
Idioma
  • Català
EAN
9788417213800
ISBN
978-84-17213-80-0
Depósito legal
V-871-2021
Páginas
140
Ancho
12 cm
Alto
17,5 cm
Fecha publicación
18-03-2021
Enquadernació: Rústica
10,00 €

Reseñas

  • Didín Puig va ser una dona de caràcter que des de menuda va prendre el compromís de defensar la nostra llengua i la nostra cultura.

    Josep Miquel Bausset (Levante)

  • Didín Puig i Grau va ser una de les escriptores valencianes més estimades per companys, amics, veïns i institucions...

    À Punt

Booktrailer

Libros relacionados