Llegim en valencià

Juan Antonio Muñoz

Juan Antonio Muñoz

Tècnic superior en Arts Plàstiques i Disseny per l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de Sevilla, el 1994.

Dins la seua carrera professional com a dibuixant, la seua principal vessant professional l'ha desenvolupada com a animador en produccions d'animació 2D (dibuixos animats) tradicional i digital a sèries, llargmetratges i curtmetratges, per a televisió i cinema.

Treballà a Madrid des de 1996 fins a 2003 per a estudis com ara Milimetros animación, Monigotes animación i Fanciful arts. A partir del 2004, ja de tornada a Sevilla, ha treballat tant per a estudis com Dibus animados i Impose estudio, com a freelance per a diverses empreses del sector audiovisual i multimèdia com ara Cyan Animática, estudio Doble b, PC 29, Thinking Health, etc.

El 2013 s'uneix a Gema Otero com a responsable de la part artística, tècnica i gràfica del projecte “La Señora Malilla”, i realitza els llibres il·lustrats i dibuixos animats de SuperLolaLalo el príncep rosa, contes coeducatius creats per Gema Otero.

A partir del 2016 deixa "La Señora Malilla" i es trasllada a Cadis, des d'on continua desenvolupant la seua tasca professional com animador 2D freelance.